DJ Radio Kantoi Minta Gambar Payudara Wanita Sepanyol

Semalam kecoh di Twitter apabila seorang lelaki yang juga penyampai radio di sebuah stesyen radio tanah air bikin onar. Dia dikatakan telah meminta gambar buah dada daripada seorang gadis menerusi akaun Instagramnya.


Straight forward ja ayat nak mintak gambar macam tu. Tapi kalau korang usya Instagram wanita ini memang banyak la gambar dia berpakaian seksi. Maklumlah, orang Sepanyol kan. Tapi itu bukan alasan untuk dengan selambanya mintak gambar macam tu.

Namun, penyampai radio terbabit menafikan tindakan itu dan menyatakan akaun dia dihack.


Bagaimanapun rata-rata netizen tak percaya bahawa akaunnya dihack. Mereka berpendapat biasalah bila dah kantoi kan. Takkan nak mengaku.


Dan kini, lelaki tersebut juga telah menyahaktifkan Instagramnya. Mungkin tekanan daripada netizen kot.

No comments