Biodata King Afiq Jutawan Muda Ditahan KPDNKK Jual Produk Tiruan

Biodata siapa sebenarnya King Afiq jutawan barangan ciplak. Menerusi laporan Harian Metro, seorang jutawan muda telah ditahan KPNKK kerana menjual produk tiruan secara online sehingga mengaut keuntungan jutaan ringgit. Walaupun tidak dinyatakan siapa yang ditangkap namun netizen sudah dapat mengagak jutawan muda yang dimaksudkan ialah King Afiq atau Ameerul Afiq berdasarkan persamaan gambar lokasi apartment yang diserbu KPDNKK dengan gambar yang dikongsi oleh Ameerul Afiq di media sosial sebelum ini. Menurut netizen, King Afiq sangat aktif mengadakan ceramah pernigaan dan sering menunjukkan kekayaannya di media sosial.

Biodata King Afiq Ditahan KPDNKK Jual Produk Tiruan

Nama Sebenar: Ameerul Afiq Bin Abdul Hadi

Nama Gelaran: King Afiq/kingafiqq

Asal: Kajang

Tempat Tinggal: Bukit Antarabangsa, Ampang

Umur: 19 tahun

Tarik Lahir: 10 Jun 1997

Pekerjaan: Peniaga Online

Jawatan: CEO Rad.Kl

Facebook Rasmi: https://www.facebook.com/kingafiqq/

Instagram: https://www.instagram.com/kingafiqq

Twitter: https://twitter.com/ameerulafiq_

Laporan Akhbar King Afiq Ditahan KPDNKK Jual Produk Tiruan


Bukti Idenditi Sebenar King Afiq Jutawan Ciplak

Lokasi apartment yang diserbu KPDNKK kelihatan hampir sama dengan gambar yang pernah dikongsi oleh King Afiq sebelum ini. Kedudukan pintu masuk dan penapis air turut berada di tempat yang sama.


Komen Netizen Berhubungan Penahanan King AfiqTags: kingafiqq biodata, biodata ameerul afiq, rad.kl owner, rad kl instagram, siapa ameerul afiq, rad.kl website, biodata ameerul afiq radikal, rad.kl case

No comments