Lepas Lelaki, Giliran Gadis Ini Pula Iklan Diri Cari Jodoh Di Facebook

Beberapa hari lalu viral di media sosial gara-gara tindakan seorang lelaki yang menggunakan Facebook miliknya untuk mencari jodoh. Pelbagai respon diterima, ada yang mendoakan yang terbaik namun ada juga yang menyifatkan tindakan tersebut sebagai over atau desperate.

BACA: Gara-Gara Iklan Diri Cari Jodoh, Facebook Lelaki Ini 'Diserang' Netizen

Nampaknya lelaki tersebut tak keseorangan. Terbaru giliran gadis ini pula yang cuba cari jodoh diri menerusi Facebook miliknya.

Tak tahu la memang betul-betul cari jodoh atau tak. Mungkin saja nak memparodikan post lelaki terbabit kot. Ada yang berkenan ke?



Macam-macam cara sekarang ni nak cari jodoh. Yang mana berkenan tu boleh lah terus add mak cik akak ni. Mana tahu sangkut, jodoh tak datang bergolek ye dak?

No comments