Foto Nora Danish Nampak Tali Bra Pula Jadi Kritikan Netizen

Sejak akhir-akhir ini banyak pula foto Nora Danish yang mencetuskan perbalahan di kalangan followersnya yang berjuta tu.

Tak cukup dengan disarankan supaya berbogel sahaja apabila memakai baju yang didakwa terlalu ketat beberapa hari lalu, kini foto Nora Danish selfie dalam kereta ini pula jadi sasaran.

Nak tahu kenapa mereka kritik foto tersebut? Sebabnya, Nora Danish dilihat seperti memakai singlet sahaja dalam foto tersebut yang sekaligus menampakkan tali branya yang berwarna hitam. Sexy sangat katanya.


Kalau bab perang komen di laman sosial ni memang rakyat Malaysia boleh dikatakan paling ‘win‘. Ada yang marah-marah dan sudah semestinya ada juga yang back up Nora.

Ha.. bagaimana pula dengan anda? Nak kutuk atau bela Nora? Tapi, sebenarnya walau apapun respon anda semua, Nora tetap menjadi dirinya sendiri. Dia enjoy juga macam biasa. Hehe.

No comments